Szőnyegtisztítás, szőnyegjavítás, szőnyegtisztító cégek > Szőnyeg - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szőnyegtisztítás, szőnyegjavítás, szőnyegtisztító cégek > 23 weboldal. Kategória leírása: Szőnyegtisztítás, szőnyegmosás a tiszta, egészséges otthon érdekében. Szőnyegtisztító szerek, gépek, szőnyegtisztító cégek, szőnyegjavítás szolgáltatások.

Tipp

Takarítás.wyw.hu
http://takaritas.wyw.hu/

Takarítás, tisztítás és higiéniával foglalkozó oldalak gyűjteménye. Takarítási tippek, takarító cégek, tisztítószerek, hogy gyorsan és hatékonyan tartsa rendben otthonát, irodaházát vagy bármilyen más ingatlanát. "A tisztaság fél egészség!"

Takarítás.wyw.hu

szonyeg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Szőnyegtisztítás Pécs
http://www.szonyeg-karpittisztitas.hu

Szőnyegtisztítás szolgáltatásunkkal maximálisan elégedett lesz, hiszen legyen szó gépi vagy kézi csomózású, gyapjú vagy műszálas szőnyegről tisztává és illatossá varázsoljuk. Igénybe veheti hozzuk - visszük szolgáltatásunkat vagy otthonában illetve irodájában tisztítjuk ki szőnyegét, kárpitozott bútorait kompakt szőnyegtisztító automata berendezésünkkel. További részletekről érdeklődjön weboldalunkon.

Szőnyegtisztítás Pécs
Tisztítás, szegés, rojtozás
http://www.szonyegtisztitok.hu/

Szőnyegtisztítás házhoz szállítással, Budapest területén díjtalan szállítással. Szegés, rojtozás, javítás. Por és atkamentesítés, mélymosás, vegytisztítás. Szőnyegtisztítás általában 2-3 munkanap. Vállalunk gépi gyártású szőnyegek mélymosását, faliszőnyegek, rongyszőnyegek egyedi mosását, valamint kézi csomózású szőnyegek, kézi szőttes szőnyegek és keleti szőnyegek egyedi mosását, vagy kézi tisztítását, valamint antik szőnyegek kézi tisztítását! Helyszíni padlószőnyeg és kárpitos bútorok tisztítása.

Tisztítás, szegés, rojtozás
Pro Clean - Szőnyegjavítás
http://www.szonyegtisztitofutar.hu/hu/szonyegjavitas

Ne dobja el szőnyegét, ha szegélye kopott, vagy esetleg kutyája egy kicsit megrágta! Van megoldás szőnyege felújítására! Gépi szegés, rojtozás - Kézi szőnyegjavítás.

Pro Clean - Szőnyegjavítás
Szőnyeg javítás, restaurálás
http://www.keleti-szonyeg.hu/

Antik és egyéb szőnyegeket javítunk és restaurálunk, tisztítunk. Szeretettel üdvözöljük és várjuk új üzletünkben, ha régi keleti és egyéb szőnyegeit javíttatni szeretné. 44 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk, árbecsléssel, tanácsokkal szolgálunk. Budapest VII. kerület, Hernád utca 35. (bejárat: Marek J. utca 21.)

Szőnyeg javítás, restaurálás
Bocz Szőnyegtisztító
http://boczszonyegtisztito.hu/

Szőnyeg szerviz Kft. - Bocz Szőnyegtisztító, Budapest és környékén. Célunk, hogy a Bocz szőnyegtisztító korrekt szőnyegtisztítás árakkal, kiváló minőségben, hosszú távon szolgálja ki szőnyegtisztítás és szőnyegjavítás kapcsán ügyfeleit. Szőnyegtisztítás, szőnyegporolás, foltkezelés, mosás, szárítás, vegytisztítás, szőnyegjavítás: szegés, rojtozás.

Bocz Szőnyegtisztító
Non-stop szőnyegtisztítás felsőfokon
http://www.szonyegtisztito.hu/

Üzemünkben NON-STOP nyitva tartással, minden nap 24 órájában állunk rendelkezésére! A háztól-házig szállítást és a szőnyegek vállalását nagy gyakorlattal rendelkező szőnyegvállaló-gépkocsivezető munkatársaink megrendelőink igényeihez igazodva végzik. Igyekszünk minden egyedi szállítási időpont igényhez alkalmazkodni. A szőnyegeket egyedileg, kézi munkával előkezeljük, foltkezeljük és csak ezután kerül a nagy hatásfokú program-vezérelt sík-mélymosógépre, ahol a szőnyegek teljes keresztmetszetéből mélymosással eltávolítjuk a szennyeződést.

Non-stop szőnyegtisztítás felsőfokon
szonyegtisztitas.hu
http://www.szonyegtisztitas.hu/

szonyegtisztitas.hu - Pedáns Plusz. Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, szőnyegjavítás, takarítógép kölcsönzés. Szőnyegtisztítás -t elsősorban cégeknek végeztünk, de 1999-től a lakossági megrendeléseket is készséggel teljesítjük.

szonyegtisztitas.hu
Szőnyegexpressz
http://www.szonyegexpressz.hu/

Speciális technológiákkal megoldjuk tisztítási feladataikat. Szőnyegtisztítás és gépkölcsönzés. Magas minőségi szintű ipari gépekkel dolgozunk háztól-házig szállítással nagy befogadóképességű autókkal, kedves, segítőkész telefonos operátorokkal és képzett szakemberekkel.

Szőnyegexpressz
szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító Budapest
http://www.szonyegtisztito.net

Vállaljuk minden típusú szőnyeg tisztítását háztól-házig 2 munkanap alatt! Szőnyegtisztítás háztól-házig szolgáltatásunk Budapest teljes területén és Pest megye egyes részein vehető igénybe. Megbízhatóság, pontosság, gyorsaság.

szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító Budapest
Szőnyegtisztítás háztól-házig
http://szonyegtisztitas.com/

Szőnyegtisztítás háztól-házig szolgáltatásunk Budapest teljes területén és Pest megye egyes részein vehető igénybe. Vállaljuk minden típusú szőnyeg tisztítását Háztól-Házig 2 munkanap alatt!

Szőnyegtisztítás háztól-házig
Szőnyegtisztító futár Budapest
http://www.szonyegtisztitofutar.hu/

Pro Clean - minőségi szőnyegtisztítás, szőnyegjavítás Budapesten. Szőnyegtisztás háztól-házig. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és máris küldjük futárunkat.

Szőnyegtisztító futár Budapest
szőnyegtisztítás házhozszállítással, szőnyegtisztító Budapest
http://www.szonyegtisztitas.org

Szőnyegtisztítás vállalunk cégeknek, de lakossági megrendeléseket is készséggel teljesítünk. Célunk egy kölcsönös megelégedésen alapuló kapcsolat minden partnerünkkel. Szolgáltatásunk legfőbb szempontjai: gyorsaság,minőség, pontosság, megbízhatóság. Képzett szakembereink készséggel állnak megrendelőink szolgálatában.

szőnyegtisztítás házhozszállítással, szőnyegtisztító Budapest
Szőnyeg Express Kft.
http://www.szonyeg.hu/

Szőnyeg Express Kft. - Minőségi szőnyegtisztítás korszerű üzemben. Magyarországon a legkorszerűbb gépekkel dolgozzunk, hiszen valóban minőségi szőnyegtisztítást csak professzionális gépekkel lehet végezni.

Szőnyeg Express Kft.
Szőnyegtisztítás árak – padlószőnyeg tisztítási ár 700 Ft/m2
http://www.szonyeg-tisztito.hu

A legtöbb ember akkor tisztíttatja ki szőnyeget, akkor érti meg a mélységi szőnyegtisztítás jelentőségét, ha az idő múlásával a szőnyeg már láthatóan elszíneződött és szennyezett. A szárazhabos eljárás előnye többek között, hogy 60-90 percen belül száraz, így nem kell napokig kerülgetni, külön szárítani vagy kilógatni a kertbe. A tisztításon átesett szőnyeg és kárpit így nem szagosodik. Nem áztatjuk el a szőnyeget, nem mossa megtartjuk az eredeti színeket. Elérhetőségeink: Email: karpittisztito@gmail.com-on. Telefon: 06-20-662-8378, 06-30-213-6236 Budapest és vonzáskörzetében. Szombaton is!

Szőnyegtisztítás árak – padlószőnyeg tisztítási ár 700 Ft/m2
Szőnyegtisztítás Budapest, szőnyegtakarítás
http://www.szonyegtakaritas.org

Vállaljuk minden típusú szőnyeg tisztítását háztól-házig 2 munkanap alatt! Szőnyegtisztítás háztól-házig szolgáltatásunk Budapest teljes területén és Pest megye egyes részein vehető igénybe. Gyorsaság: 2 munkanap alatt megtisztulnak szőnyegei! Pontosság: Önnek nem kell egész nap otthon várnia kiszállításra! Garancia: Szőnyegei garantáltan tiszták lesznek!

Szőnyegtisztítás Budapest, szőnyegtakarítás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8056