Szőnyegtisztítás házilag, otthon, szőnyegtisztító gépek > Szőnyeg - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szőnyegtisztítás házilag, otthon, szőnyegtisztító gépek > 11 weboldal. Kategória leírása: Szőnyegtisztítás házilag, otthon, szőnyegtisztítás tippek, poratka mentesítés, tisztító szerek és szőnyegtisztító, takarító gépek.

szonyeg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kárpit és szőnyegtisztítás házilag
http://www.karpittisztitas-hazilag.hu/

Ha Ön a szőnyegtisztítás és kárpittisztítás feladatát házilag akarja megoldani, először mindenképp olvassa el írásunkat!

Kárpit és szőnyegtisztítás házilag
9 olcsó szőnyegtisztító
http://www.rd.hu/Kilenc_olcs%C3%B3_sz%C5%91nyegtiszt%C3%ADt%C3%B3

9 olcsó szőnyegtisztító, melyek a legkülönbözőbb makacs foltokat is eltávolíthatja méregdrága tisztítószerek nélkül: Szalmiákszesz, szódabikarbóna, nedves törlőkendő, fehérbor és só...

9 olcsó szőnyegtisztító
Ezermester: Szőnyegtisztítási ötlettár
http://ezermester.hu/cikk-684/Szonyegtisztitasi_otlettar

Az itt felsorolt házi praktikákhoz szükséges alapanyagok többnyire minden háztartásban megtalálhatók, vagy könnyen beszerezhetők. Az esetek nagy részében hatásosak, ám ne feledjük, hogy szőnyeg és szőnyeg közt is van különbség: mind anyagában, a szövés technikájában, vastagságában, vagy a festésének minőségében. Első aranyszabály: ha szennyeződés kerül a szőnyegre, elsőként ne dörzsöljük, hanem itassuk fel, majd öntsünk rá vizet, és újra nyomjunk rá nedvszívó textíliát. Ha a folt továbbra is megmarad, még akkor is van esély az eltüntetésére, de ez az elsősegélynyújtás mindenképp javít a helyzeten.

Ezermester: Szőnyegtisztítási ötlettár
femina.hu - Az 5 legjobb szőnyegtisztító
http://www.femina.hu/otthon/legjobb_szonyegtisztitok

A szőnyeget nehéz tisztítani, nem lehet csak bedobni a mosógépbe. Íme néhány csodaszer, melyekkel még a legmakacsabb foltokat is eltávolíthatod. Nem csak kutyatartóknak!

femina.hu - Az 5 legjobb szőnyegtisztító
Szőnyegtisztítás bio módszerekkel
http://www.otletmozaik.hu/cikk.html?article_id=941

A szőnyeg is olyan, mint a legtöbb árucikk. Vannak divatosak, márkásabbak, no meg egyszerűbbek és olcsóbbak is. Azonban legyen az bármilyen, perzsa vagy esetleg kínai piacról származó, egy kis odafigyeléssel, tisztántartással ugyanúgy otthonunk dísze lehet. Nézzük milyen ötletekkel, módszerekkel tarthatjuk újszerű ragyogásában szőnyegünket.

Szőnyegtisztítás bio módszerekkel
Szőnyegtisztítás fórum
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=226608&step=0&bw=1

Nők Lapja Cafe - Szőnyegtisztítás fórum: Tanácsok, tapasztalatok megosztása.

Szőnyegtisztítás fórum
Karcher szőnyeg- és kárpittisztító
http://www.karcher.co.hu/category/termekek/200-haztartasi-termekek/240-szony ...

Háztartási takarítógépek: Karcher szőnyeg- és kárpittisztítók. Nincs többé költséges szőnyegtisztíttatás. Ideális az atkák leküzdésére ("Mitex"-szel). Nedves-/ és száraz porszívóként is alkalmazható.

Karcher szőnyeg- és kárpittisztító
Takarítógép kölcsönzés 0-24h
http://www.takaritogep-kolcsonzes.hu/

Takarítógép kölcsönzés Budapesten és környékén éjjel-nappal! Rugalmas kiszállítás, alacsony árak. A takarítás területén eddig megszerzett tapasztalatunkra alapozva, azzal a kifejezett igénnyel indítjuk útjára 0-24 órás gép-bérleti szolgáltatásunkat, hogy a rohanó világ időbeosztásához alkalmazkodva, az Önnek legmegfelelőbb időpontban ajtóig vigyük a megfelelő berendezést, felmerülő takarítási szükségleteinek kielégítésére.

Takarítógép kölcsönzés 0-24h
Kezelés és tisztítás
http://www.szonyegonline24.hu/all_about_carpets.php?cur=HUF&id=13

A valódi kézi csomózású keleti szőnyegeket különös gondossággal kell kezelni, hogy minél tovább jó állapotúak maradjanak. Ezért ajánlatos a szőnyegeket évente legalább egyszer megforgatni, hogy megelőzzük az egyoldalú elhasználódást. A tisztítás alapszabálya: a szennyeződést a lehető leggyorsabban kell eltávolítani. A felszínen lerakodó por eltávolítására megfelelő a porszívó. Apró foltokat a megfelelő tisztítószerrel óvatosan eltávolíthatunk.

Kezelés és tisztítás
Takarítógép kölcsönzés
http://www.takaritogepkolcsonzo.hu/

Bérelhető gépek: takarítógépek, szőnyegtisztítók, kárpittisztítók, ipari porszívók.

Takarítógép kölcsönzés
Nett Szőnyeg és Kárpittisztító
https://www.szonyegeskarpittisztitas.hu/szonyegtisztitas/

Cégünk 2001 óta foglalkozik helyszíni szőnyegtisztítással, atkátlanításával, valamint kárpitozott bútorok tisztításával. A szőnyegtisztási szolgáltatásainkat kizárólag a helyszínen vállaljuk, elszállítás utáni tisztítással nem foglalkozunk, valamint szőnyegtisztítógép kölcsönzésére sincs lehetőség, minden tisztítási feladatot saját kezűleg végzünk, a maximális tisztítási hatékonyság érdekében. Ezen tevékenységekből adódóan az egyik piacvezető szolgáltatásunk a helyszíni szőnyegtisztítás, amit a jelenlegi leghatékonyabb tisztítási eljárással végzünk. Székhelyünk Budapesten van, de szinte az összes főváros közeli településen dolgozunk, mint például: Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Vecsés, Tököl, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Gyál, Biatorbágy, Dunaharaszti.

Nett Szőnyeg és Kárpittisztító
Hirdetések
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8056