Szőnyegkészítés, szőnyeggyártás, szőnyegszövés > Szőnyeg - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szőnyegkészítés, szőnyeggyártás, szőnyegszövés > 6 weboldal. Kategória leírása: Szőnyegkészítés, szőnyeggyártás, szőnyegszövés. Magyar és külföldi szőnyeg gyártók, manufaktúrák, gyárak.

szonyeg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Art-Kelim Kft. - Békésszentandrás
http://www.artkelim.hu/

Magyarországon a kézi szőnyegszövés évszázados hagyományokra tekint vissza. Az egyik legrégebbi műhely Békésszentandráson található, melynek termékei a világ minden részén ismertek és elismertek. Több mint fél évszázada szőnek és csomóznak itt, többségében iparművész által tervezett gyapjúszőnyegeket,de tradícionális minták alapján is készülnek szőnyegek. Békésszentandrási szőnyeg díszíti a magyar Parlamentet, a washingtoni Fehér Házat, a Windsori Kastélyt és számos nagykövetséget is. Termékek: Szövött/Torontáli szőnyegek, Vezetőszálas szőnyegek, csomózott szőnyegek, gobelinek, lépcsővédők, fürdőszobai szőnyegek, bambusz és tengerifű szőnyegek.

Art-Kelim Kft. - Békésszentandrás
Tarkabarka rongyszőnyeg manufaktúra
http://www.rongyszonyeges.hu/

Tarkabarka rongyszőnyeg manufaktúra: Szekeresné Ildikó és Szekeres Gyula kézi szövők. Kínálatunkban megtalálhatják a hagyományos kézi szövéssel - természetes anyagokból - készült lakástextíliákat: szőnyegeket, falvédőket és egyéb kiegészítőket melyeket kívánság szerint színre és méretre is elkészítünk!

Tarkabarka rongyszőnyeg manufaktúra
Körösfront Kft.
http://www.korosfront.hu/

A szőtt termékeink hagyományőrzőek, és a mai lakáskultúra igényeket kielégíti. Szőtt, horgolt és varrodai termékek. Rongyszőnyeg, gyapjúszőnyeg, lábtörlő.

Körösfront Kft.
Uniket Bt. - Lépcsőszőnyeg
http://www.uniket.hu/

Az Uniket Bt. jogelődje 1985-ben alakult 100%-ban magyar vállalkozásként. Szabadalmi mintaoltalommal védett lépcsőszőnyeg gyártási technológiával rendelkezünk. Cégünk 100% PA szőnyegszegő fonalat gyárt 66 féle színben. 2006 óta az Anker német szőnyeggyár magyarországi képviseletét látjuk el. 2008 óta forgalmazzuk Gulyás Judit nívódíjas textiltervező kézi készítésű szőnyegeit. 2010-től a GRADUS angol profilgyártó, a Mellau osztrák natúrszőnyeg gyártó, és a TFD design vinilburkolat gyártó és a Solution tisztítószerek gyártójának képviseletét látjuk el.

Uniket Bt. - Lépcsőszőnyeg
Lakás-textil termékek gyártása és forgalmazása
http://profitmax.hu/

A Profitmax 2004 Bt. - Textil és lakástextil termékek előállítása és kereskedelme. Cégünk fő profilja az autóüléshuzat-készítés, a díszpárnavarrás, valamint a rongy- és gyapjúszőnyegszövés.

Lakás-textil termékek gyártása és forgalmazása
Kézi rongyszőnyeg
http://www.kezi-rongyszonyeg.hu/

Kézzel készített kézműves termékek sokféle anyagból készülnek. Választani lehet 80 szín és hat fix méretből. Nincs olyan, amilyet szeretnél? Mondd el nekünk és mi elkészítjük kívánságod szerint bármilyen anyagból, színből és méretben, 2m szélességig, és végtelen hosszúságút!

Kézi rongyszőnyeg
Hirdetések
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8056