Melegburkolás, padlószőnyeg burkolás, padlószőnyeg lerakás > Szőnyeg - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Melegburkolás, padlószőnyeg burkolás, padlószőnyeg lerakás > 8 weboldal. Kategória leírása: Szőnyeg, padlószőnyeg, lépcsőszőnyeg lerakása, burkolási szolgáltatások, meleg burkolás.

szonyeg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Padlószőnyeg lerakása
http://ezermester.hu/cikk-688/Padloszonyeg_lerakasa

A meleg padlóburkolatok között a padlószőnyegek kedveltségét a szoba teljes felületén érvényesülő kellemes lágyságukkal érdemelték ki. E mellett elképesztően változatos járófelületük szín és minta világa, ami tág teret ad a különféle hangulatú lakóhelyiségek kialakításához. Régebben némelyek ugyan porallergiát okoztak, ám ezt újabban a szőnyegek portaszító kikészítése csökkenti, sőt, ma már az atkamentes padlószőnyegek sem ritkák. Első dolgunk a padlószőnyeg mennyiségének meghatározása.

Padlószőnyeg lerakása
Melegburkolás Budapest
http://togu2005.hu/

Togu 2005 Bt. - Tollas István. Melegburkoló munkák: parkettázás, pvc burkolás, padlószőnyeg lerakás, lakásfelújítás.

Melegburkolás Budapest
Dudar Zoltán - Laminált padló, padlószőnyeg lerakás
http://dudarpadlo.mbrent.hu/

Laminált padló lerakás, padlószőnyeg lerakás kedvező áron, szegélyezéssel együtt! Ingyenes felmérés Budapesten, Szentendrén, Leányfalun, Pomázon, Budakalászon, Tahitótfalun, Surányban, Horányban, Szigetmonostoron!

Dudar Zoltán - Laminált padló, padlószőnyeg lerakás
Ingyen burkolunk!
http://www.ingyenburkolas.hu/

Válasszon burkolóanyagaink közül és mestereink a burkolást munkadíj nélkül, a legjobb minőségben végzik el Önnél. Hideg és melegburkolási munkák. Üzleteink: Nyíregyháza, Debrecen.

Ingyen burkolunk!
Padlószőnyeg lerakás
http://www.parketta-zona.hu/index.php?keret=termekeink-fajta&tipus=padloszonyeg

Minőségi padlószőnyegek a Parketta Zóna kínálatában. Több fajta padlószőnyeg típus árulnak, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Szolgáltatások: kereskedelem, kiszállítás, tanácsadás, valamint kivitelezés szakemberekkel.

Padlószőnyeg lerakás
Padlószőnyegek reneszánsza
http://ezermester.hu/cikk-2592/Szonyegpadlok_reneszansza

A padlószőnyegek járófelületét flór felületnek nevezzük, ez a látható színoldal, aminek esztétikája hat leginkább a vásárlókra (természetesen meghatározó az anyagösszetétel és az ár is). A flór felületek fonalszálai egy hordozórétegbe kötődnek, ez az alapkelme egy szövött, vagy hurkolt textil. Az ilyen típusú szőnyegek hátoldala csúszásgátlást, merevítést is biztosít, és anyagösszetétele miatt nem foszlik, tehát egyszerűen méretre szabható.

Padlószőnyegek reneszánsza
California szőnyeg kereskedés és lerakás
http://www.californiaszonyeg.hu/lakossasi_es_kozuleti_kivitelezesek.html

Lakosság és közületek számára padlószőnyegek széles választéka várja vevőinket. Helyszíni felméréssel és tanácsadással segítjük a megfelelő padlószőnyeg kiválasztását, lerakását.

California szőnyeg kereskedés és lerakás
Melegburkolás - KM Par-Ker Kft.
http://parketta-padlo-intarzia.hu/padlo/szonyegpadlo

A padlószőnyeg számos kedvező tulajdonsága mellett az egyik legkiemelkedőbb a melegséget sugárzása, puhasága, valamint a hang- és hőszigetelése. Azt, hogy milyen burkolatot válasszunk (modul vagy tekercses padlószőnyeg, gyapjú, poliamid, filc, szállodai szőnyegek), elsősorban a felhasználási terület befolyásolja. Kérje szakembereink véleményét! A tanácsadástól a beszerzésen át a burkolásig megvalósítjuk elképzelését! KM Par-Ker Kft. bemutatótermei: 1047 Bp., Baross utca 92-96.; 1117 Bp., Szerémi út 7. (Aaron Parkett)

Melegburkolás - KM Par-Ker Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8056