Szőnyeg nagyker, szőnyeg nagykereskedés, nagykereskedelem > Szőnyeg - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szőnyeg nagyker, szőnyeg nagykereskedés, nagykereskedelem > 6 weboldal. Kategória leírása: Szőnyeg nagykereskedelem, szőnyeg nagykereskedők, nagykereskedések gyűjteménye.

szonyeg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Troya Lakástextil Nagykereskedelem
http://troya.hu/

Családi vállalkozásként indult, mely napjainkban stabil anyagi háttérrel rendelkező közép vállalattá fejlődött. Évente többször részt veszünk a hazai és külföldi lakástextil kiállításokon. Állandó kedvelt termékeink mellett rendszeresen újdonságokkal frissítjük választékunkat, melyeket az aktuális textilipari trendeknek megfelelően választunk ki.

Troya Lakástextil Nagykereskedelem
Szőnyegkirály - Kis- és nagykereskedelem
http://www.szonyegkiraly.hu/

Cégünk 6 éve foglalkozik szőnyeg kereskedelemmel. Kizárólag a török piacról vásárolunk kiváló minőségű modern és klasszikus szőnyegeket. Széles termék kínálattal igyekszünk kielégíteni a magyar szőnyegpiac változó igényeit és ízlésvilágát. Éljen a lehetőséggel, hívjon még ma!

Szőnyegkirály - Kis- és nagykereskedelem
Szőnyegország
http://www.szonyegorszag.hu/hu/nagyker.php

A "Szőnyegország" márkanevű üzletek üzemeltetése mellett a P-FLOOR KFT évek óta nagykereskedelmi tevékenységet is folytat. Kezdetben csak a saját boltjaink részére importáltunk, később a felmerült piaci igények hatására a viszonteladói hálózat kiépítését is megkezdtük. Keszthelyen található 1000 m2 logisztikai központunk és irodáink is. A minta utáni és tekercses értékesítés is innen történik a viszonteladók részére.

Szőnyegország
Hilal Kft.
http://www.hilal.hu/

Hilal Kft. - Lakástextil kis-és nagykereskedés. Modern és hagyományos keleti mintával készült szőnyegeket, futókat kínálunk selyem, akril és polipropilén alapanyagból.

Hilal Kft.
Bétex
http://www.betex.hu/

Bétex Kereskedelmi és Szolgáltató ZRt. Lakástextil kiskereskedelem és nagykereskedelem - viszonteladók, közületek kiszolgálása. Lakberendezési tanácsadás, kivitelezés - családi házak, lakások, szállodák, irodaházak, intézmények.

Bétex
Temi Kft.
http://www.temikft.hu/

A TEMI Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1996-ban alakult meg, tevékenységi köre: melegburkolási anyagok (szőnyeg, szőnyegpadló, PVC padló, parketta, beltéri sportburkolat) importálása, forgalmazása, s ezeknek az anyagoknak a beépítése. Nagykereskedésünkben folyamatosan rendelkezésre állnak ipari minőségű padlószőnyegek, buklé és velúr kivitelben, széles szín és típusválasztékban, valamint DLW gyártmányú pvc és linóleum burkolatok többféle vastagságban, típusban és színben.

Temi Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8056