Egyedi szőnyeg, antik szőnyeg > Szőnyeg - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyedi szőnyeg, antik szőnyeg > 8 weboldal. Kategória leírása: Különleges, egyedi szőnyegek, luxus és keleti szőnyegek, antik szőnyeg. Természetes rost anyagú szőnyegek.

szonyeg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gulyás Judit nívódíjas textilművész
http://www.gulyastextil.com/

Gulyás Judit nívódíjas textilművész weboldala. Egyedi szőnyegtervezés és kivitelezés falra és padlóra, hagyományos klasszikus és különleges formákban, igényes magánlakásokba, belvárosi üzletbelsőkbe, kastélyokba, kúriákba, bankok és más középületek vezető irodáiba.

Gulyás Judit nívódíjas textilművész
Hegedűs Andrea textiltervező
http://www.hegedusandrea.hu/

Egyedi és kis szériás lakástextíliák tervezésével és kiviteleztetésével foglalkozom. Hímzett, applikált és kéziszitázott technikákkal dolgozom, a könnyű, áttetsző anyagoktól az egészen nehéz szövetekig. Tevékenységem felöleli a lakásban található összes textiltervezés körébe vonható területet: fényáteresztő, sötétítő, valamint dekorfüggönyök, drapériák, ágytakarók, díszpárnák, terítők, szőnyegek, fali textíliák és üvegtextilek. Egyedi tervezésű, 100% gyapjúból készült kézi tűzött szőnyegek. Tetszőleges méretben, formában és színben lehet elkészíteni, az enteriőr stílusának megfelelően.

Hegedűs Andrea textiltervező
Keletiszőnyeg katalógus
http://www.keletiszonyegkatalogus.hu/

Üzletünket 1993-ban nyitottuk meg a Bartók Béla úton, a Gellért Szálló közelében. 3 évi sikeres működés után háromszorosára bővítettük üzletünk alapterületét, ennek köszönhetően, ma több mint 500 m2-es területen - mint egy tágas, szép kiállítóteremben - tudjuk bemutatni közel 1000 db szőnyegből álló kollekciónkat. Kizárólag kézicsomózású, eredeti iráni /perzsa/ és afgán szőnyegeket, szövött kelimeket kínálunk különlegesen széles minőség, -minta, -méret és ár választékban. Célunk, hogy a legkülönbözőbb ízlésű és stílusú lakással rendelkező vevők is megtalálják a minden szempontból megfelelő egyedi darabokat.

Keletiszőnyeg katalógus
Naturflor
http://www.naturflor.hu/

Méretre készített szőnyegek, strapabíró természetes anyagokból. A természetes anyagok hívei vagyunk, ezért csak szizál, kókusz, gyapjú, tengerifű és papír alapú szőnyegek és padlószőnyegek találhatók kínálatunkban.

Naturflor
Antikpiac.hu
http://www.antikpiac.hu/kateg.php?kat=115

Internetes régiség piac hirdetései: Antik faliszőnyeg, szőnyeg, gobelin, falikárpit.

Antikpiac.hu
DuraAir katalizátoros szőnyeg
http://www.labtorlo-szennyfogo.hu/duraair.html

A duraAir az első padlószőnyeg, amelyik a szoba levegőjében található egészségre káros anyagokat, mint pl. a formaldehid, nikotin, valamint a kellemetlen szagokat teljesen a levegő alkotóelemeivé bontja, úgymint vízgőz és széndioxid stb. A DuraAir a szagokat nem elnyeli, hanem a katalizátor elven működik (átalakítás és lebontás). A szabadalmaztatott eljárás hatása tudományosan tesztelt, az egészségre nem káros, így az allergiások számára különösen előnyös.

DuraAir katalizátoros szőnyeg
Antik, régi szőnyeg hirdetések - antikapro.hu
http://www.antikapro.hu/antik-regi-szonyeg-ruha-textil-c12/

Antik, régi szőnyeg, textil, gobelin, falikárpit az Antikapró.hu régiség portál apróhirdetései.

Antik, régi szőnyeg hirdetések - antikapro.hu
Rákóczi online aukciósház
http://www.rakocziregiseg.hu/Antik-Regi_Szonyegek_Szottesek

Rákóczi online aukciósház: Antik, régi szőnyegek, szőttesek, falvédők.

Rákóczi online aukciósház
Hirdetések
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8130