Csúszásgátló, ipari szőnyeg, ipari szennyfogó, gumiszőnyeg > Szőnyeg - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Csúszásgátló, ipari szőnyeg, ipari szennyfogó, gumiszőnyeg > 6 weboldal. Kategória leírása: Csúszásgátló, szennyfogó és elfáradás elleni ipari szőnyegek, gumiszőnyeg kül- és beltérre.

szonyeg.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Targonca szőnyeg
http://www.cws-boco.hu/hu-HU/Szennyfogo-szonyeg/Ipari-szonyeg

Az ipari termelésben is döntő szerepet játszik a tisztaság és a biztonság. Eddig azonban a járművek okozta szennyezés (behajtás a csarnokba, a termelési útvonalakon) problémát jelentett. Alig van olyan rendszer, amely kibírja az emelővillás targonca átgördülését vagy a fékezési műveleteket. A CWS segítséget nyújt e probléma megoldásához: a rugalmas, rezgő CWS ipari szennyfogó szőnyeg bérlése által. A rugalmas rögzítésnek köszönhetően majdnem minden jármű okozta szennyeződésnek ellenáll. Robusztus gumi feszítőrugók gondoskodnak arról, hogy a szőnyeg mindig visszalendüljön az eredeti helyére.

Targonca szőnyeg
Kovox Kft. - megoldás minden helyzetre.
http://www.kovox.hu/html/csuszasvedelem.egyeb.html

Elcsúszásellenes szőnyegek (edzőterem, uszoda, zuhanyzó elcsúszás okozta balesetei ellen) továbbá istálló védőszőnyegek (véd a hidegtől és a kemény talaj vagy beton okozta károsodásoktól). Tisztasági, szennyfogó, beléptető szőnyegek. Padlóborítások, csúszásgátlók, védőszőnyegek.

Kovox Kft. - megoldás minden helyzetre.
Cleartex Kft. - Álljuk a sarat!
http://cleartex.hu/

Lábtörlők, szennyfogó rendszerek az irodától az ipari méretig, nagy forgalmú bejáratokba. Alusines szennyfogók, Prémium lábtörlő szőnyeg, Fáradtságcsökkentők, Speciális szennyfogók.

Cleartex Kft. - Álljuk a sarat!
3M Magyarország - Biztonságos padlófelület
http://solutions.3mmagyar.hu/wps/portal/3M/hu_HU/FacilitiesManagement/Mainte ...

Minden évben több ezer munkavállaló szenved balesetet elcsúszás, botlás miatt, vagy a csontozat és izomzat elfáradása következtében kénytelen tartósan a munkájától távol maradni. A balesetek nagy része azonban a 3M speciális Safety- Walk™ márkanévvel jelölt biztonsági termékeivel megelőzhetőek. Ezek a tartós, költséghatékony csúszásmentesítő, álláskönnyítő és vizes területeken használható szőnyegek kiválóan alkalmasak lépcsőkre, rámpákra, zsíros és nedves padlóburkolatokra, vagy bármilyen erős tapadást, kényelmet igénylő felületekre történő felhelyezésre.

3M Magyarország - Biztonságos padlófelület
Laguna modulos szerkezetű csúszásmentesítő
http://www.labtorlo-szennyfogo.hu/laguna.html

Laguna a balesetmentes jókedvért! Elsősorban olyan uszodatechnikai termékekkel foglalkozó ill. kivitelezésben részt vevő cégeknek akiknek tevékenységi körébe illeszkedik ezen egyedi termékünk. Tapasztalatunk szerint a Gyógy- és Termálfürdők, Wellness & Spa fürdőhelyek, uszodák, strandok stb. kialakításánál egyre nagyobb az igény ilyen jellegű termékekre.

Laguna modulos szerkezetű csúszásmentesítő
AluTrend
http://www.labtorlo-szennyfogo.hu/alutrend.html

AluTrend szőnyegcsalád: A szélsőséges igények kielégítésére. Kültéri: A járófelület extrém módon strapabíró, a leghatékonyabban tisztítja le a durva szennyeződéseket, sarat, havat, törmeléket.

AluTrend
Hirdetések
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8056