Top 40 legnépszerűbb link > Szőnyeg - wyw.hu

Szponzorált linkek
webshop.wyw.hu - Otthon, lakás
http://webshop.wyw.hu/Otthon_Lakas_Kategoria/

Otthon, lakás termékek, berendezések, lakberendezési cikkek, online vásárlási lehetőségét nyújtó boltok, webáruházak, webshopok gyűjteménye. Ki se kell mozdulnia otthonából, vásároljon karosszékből!

webshop.wyw.hu - Otthon, lakás
Takarítás.wyw.hu
http://takaritas.wyw.hu/

Takarítás, tisztítás és higiéniával foglalkozó oldalak gyűjteménye. Takarítási tippek, takarító cégek, tisztítószerek, hogy gyorsan és hatékonyan tartsa rendben otthonát, irodaházát vagy bármilyen más ingatlanát. "A tisztaság fél egészség!"

Takarítás.wyw.hu
Lakberendezés.wyw.hu
http://lakberendezes.wyw.hu/

Lakberendezéssel foglalkozó oldalak gyűjteménye, mely hasznos lehet lakás felújítás, tervezés, ház építés előtt állóknak. Lakberendezési ötletek, modern házak, lakások, egyedi és stílusos lakásfelszerelések és kiegészítők, belső enteriőrök melyekkel otthonosabbá teheted környezeted.

Lakberendezés.wyw.hu
Szövőszék újdonság
http://www.szovoszekujdonsag.hu/

Zsidi Ferenc textil technikus weboldala. Házi szövőszék készítés.

Szövőszék újdonság
Szövőszék készítés
http://www.keziszoves.hu/

keziszoves.hu - Lőrincz Textiles Műhely. Lőrincz Péter és Lőrincz András szövőszék, szövőkeret, szövőállvány készítők. Felújítás és javítás. 8500 Pápa, Korona u.3.

Szövőszék készítés
Kéziszövő - OKJ tanfolyam, képzés
http://szakkepesites.hu/szakmak/keziszovo.html

A textilműves vizuális műveltséggel, fejlett színérzékkel, rajzi és festészeti ismeretekkel valamint textiltechnikai tudással rendelkező szakember.

Kéziszövő - OKJ tanfolyam, képzés
Art-Kelim Kft. - Békésszentandrás
http://www.artkelim.hu/

Magyarországon a kézi szőnyegszövés évszázados hagyományokra tekint vissza. Az egyik legrégebbi műhely Békésszentandráson található, melynek termékei a világ minden részén ismertek és elismertek. Több mint fél évszázada szőnek és csomóznak itt, többségében iparművész által tervezett gyapjúszőnyegeket,de tradícionális minták alapján is készülnek szőnyegek. Békésszentandrási szőnyeg díszíti a magyar Parlamentet, a washingtoni Fehér Házat, a Windsori Kastélyt és számos nagykövetséget is. Termékek: Szövött/Torontáli szőnyegek, Vezetőszálas szőnyegek, csomózott szőnyegek, gobelinek, lépcsővédők, fürdőszobai szőnyegek, bambusz és tengerifű szőnyegek.

Art-Kelim Kft. - Békésszentandrás
Marathon Sportszergyár
https://www.marathonsport.hu/tornaszonyeg/

Az alábbi tornaszőnyegeket gyártjuk és forgalmazzuk: Tornaszőnyegek: PVC, PTP csúszásgátló borítással. Cselgáncs, birkózó küzdőtér GR TATAMI borítással. Leérkező szőnyegek, ugródombok, magasugró domb, filcszőnyegek.

Marathon Sportszergyár
Fábián Erzsébet kéziszövő
http://www.keziszovo.hu/

zívesen készítek hagyományos, erdélyi festékes szőnyegeket, falikárpitokat, díszpárnákat, használati-, és egyéb tárgyakat. Alapanyagként gyapjút, rongyot, pamutot, és egyéb megszőhető anyagot felhasználok, de leginkább gyapjúval szeretek szőni. 2003-tól Általános iskolákban, Művelődési Központokban tartok alsó tagozatos gyermekek részére kézműves foglalkozásokat.

Fábián Erzsébet kéziszövő
Tatami sport
https://tatami-sport.eu/hu/

Biztonság és kényelem a sportban! Tatami, Fitness, Jóga, sportszőnyegek, küzdőszőnyegek. A XXI. század tatamija a műanyagipari technológiák fejlődésének köszönhetően új életre kelt. A modern kori sportok kialakulásával a biztonság és komfort igények egyre fontosabbak lettek. A gyárak fejlesztő részlegeinek és a sportolók aktív közreműködésének eredményeként egyre tökéletesebb, akár az űrtechnológiákat is felhasználó speciális kialakítású változatok készülnek.

Tatami sport
Szőnyegonline24
http://www.szonyegonline24.hu/

Online Szőnyeg Webáruház - Akciók, keleti, tibeti, exkluzív szőnyegek. Ovális, kerek, nagyméretű és futószőnyegek. Kollekciónk a legkifinomultabb keleti és modern szőnyegek széles választékát kínálja, mint például a hagyományos gyapjú és selyem, törzsi, valamint a legújabb tervezésű korabeli darabokat.

Szőnyegonline24
Szőnyegszövő - OKJ tanfolyam, képzés
http://szakkepesites.hu/szakmak/szonyegszovo.html

Leírás: Kialakítja kézműves szakmai arculatát. Munkavégzéshez kialakítja műhelyét, bemutatótermét és folyamatosan karbantartja. Felveszi a megrendelést, vagy saját örömére alkot. A késztermékeket eladásra előkészíti. Raktározza az alapanyagot, a félkész terméket és a készárut. Értékesíti a kész kézműves terméket. Adminisztratív tevékenységet végez. Az elágazásnak megfelelő népi kézműves terméket elkészíti.

Szőnyegszövő - OKJ tanfolyam, képzés
Szőnyegpláza
http://szonyegplaza.hu/

Szőnyegpláza - Szőnyeg bolt és webáruház. Üzleteink: Budapest, Miskolc, Eger, Szekszárd.

Szőnyegpláza
Góbé sport - Tornaszőnyegek
http://www.gobesport.hu/ebolt/?action=enter&path=1,4,25

Góbé sport - Tornaszőnyegek, ugródombok, filcek iskoláknak. A szőnyegek egyik oldala teljesen csúszásmentes!

Góbé sport - Tornaszőnyegek
Rosco sportszer webáruház
http://www.sportszert.hu/kat/Tornatermi_felszereles/Tornaszonyegek

Rosco sportszer webáruház tornatermi felszerelések: tornaszőnyegek, többféle méretben.

Rosco sportszer webáruház
Tarkabarka rongyszőnyeg manufaktúra
http://www.rongyszonyeges.hu/

Tarkabarka rongyszőnyeg manufaktúra: Szekeresné Ildikó és Szekeres Gyula kézi szövők. Kínálatunkban megtalálhatják a hagyományos kézi szövéssel - természetes anyagokból - készült lakástextíliákat: szőnyegeket, falvédőket és egyéb kiegészítőket melyeket kívánság szerint színre és méretre is elkészítünk!

Tarkabarka rongyszőnyeg manufaktúra
Kárpit és szőnyegtisztítás házilag
http://www.karpittisztitas-hazilag.hu/

Ha Ön a szőnyegtisztítás és kárpittisztítás feladatát házilag akarja megoldani, először mindenképp olvassa el írásunkat!

Kárpit és szőnyegtisztítás házilag
Gödöllői Iparművészeti Műhely
http://www.gimhaz.hu

Gödöllői Iparművészeti Műhely - Gobelin és szőnyegszövés tanfolyamok. 12 éves kortól kezdő és haladó szinten. Művészeti vezető: Remsey Flóra, Ferenczy Noémi-díjas kárpitművész.

Gödöllői Iparművészeti Műhely
Yogashop - Jógaszőnyeg
http://www.yogashop.hu/

Köszöntjük az első magyarországi jógázáshoz szükséges eszközöket forgalmazó Webáruházban. A Yogashop.hu az EcoYoga és a Friedola jógaszőnyegek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Yogashop - Jógaszőnyeg
Szövőgép - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%B6v%C5%91g%C3%A9p

A szövőgép a textilipar egyik legfontosabb kelmeképző gépe. A textilipari szaknyelvben általánosan „kelméknek” nevezett, lapszerű termékeket különböző technológiákkal (szövéssel, kötéssel, fonatolással, csipkekészítő technikákkal, nemszőttkelme-készítő eljárásokkal) állítják elő, ezek közül a szövőgép a szövetek előállítására szolgál.

Szövőgép - Wikipédia
szepszonyeg.hu
http://www.szepszonyeg.hu/

Szép Szőnyeg Webáruház ahol egyszerű a szőnyeg vásárlás! Shaggy szőnyeg, padlószőnyeg, gyerekszőnyeg, futószőnyeg, fürdőszoba szőnyeg, lábtörlők.

szepszonyeg.hu
Körösfront Kft.
http://www.korosfront.hu/

A szőtt termékeink hagyományőrzőek, és a mai lakáskultúra igényeket kielégíti. Szőtt, horgolt és varrodai termékek. Rongyszőnyeg, gyapjúszőnyeg, lábtörlő.

Körösfront Kft.
Troya Lakástextil Nagykereskedelem
http://troya.hu/

Családi vállalkozásként indult, mely napjainkban stabil anyagi háttérrel rendelkező közép vállalattá fejlődött. Évente többször részt veszünk a hazai és külföldi lakástextil kiállításokon. Állandó kedvelt termékeink mellett rendszeresen újdonságokkal frissítjük választékunkat, melyeket az aktuális textilipari trendeknek megfelelően választunk ki.

Troya Lakástextil Nagykereskedelem
9 olcsó szőnyegtisztító
http://www.rd.hu/Kilenc_olcs%C3%B3_sz%C5%91nyegtiszt%C3%ADt%C3%B3

9 olcsó szőnyegtisztító, melyek a legkülönbözőbb makacs foltokat is eltávolíthatja méregdrága tisztítószerek nélkül: Szalmiákszesz, szódabikarbóna, nedves törlőkendő, fehérbor és só...

9 olcsó szőnyegtisztító
Uniket Bt. - Lépcsőszőnyeg
http://www.uniket.hu/

Az Uniket Bt. jogelődje 1985-ben alakult 100%-ban magyar vállalkozásként. Szabadalmi mintaoltalommal védett lépcsőszőnyeg gyártási technológiával rendelkezünk. Cégünk 100% PA szőnyegszegő fonalat gyárt 66 féle színben. 2006 óta az Anker német szőnyeggyár magyarországi képviseletét látjuk el. 2008 óta forgalmazzuk Gulyás Judit nívódíjas textiltervező kézi készítésű szőnyegeit. 2010-től a GRADUS angol profilgyártó, a Mellau osztrák natúrszőnyeg gyártó, és a TFD design vinilburkolat gyártó és a Solution tisztítószerek gyártójának képviseletét látjuk el.

Uniket Bt. - Lépcsőszőnyeg
Lakás-textil termékek gyártása és forgalmazása
http://profitmax.hu/

A Profitmax 2004 Bt. - Textil és lakástextil termékek előállítása és kereskedelme. Cégünk fő profilja az autóüléshuzat-készítés, a díszpárnavarrás, valamint a rongy- és gyapjúszőnyegszövés.

Lakás-textil termékek gyártása és forgalmazása
Szőnyegkirály - Kis- és nagykereskedelem
http://www.szonyegkiraly.hu/

Cégünk 6 éve foglalkozik szőnyeg kereskedelemmel. Kizárólag a török piacról vásárolunk kiváló minőségű modern és klasszikus szőnyegeket. Széles termék kínálattal igyekszünk kielégíteni a magyar szőnyegpiac változó igényeit és ízlésvilágát. Éljen a lehetőséggel, hívjon még ma!

Szőnyegkirály - Kis- és nagykereskedelem
Thera-Team Társ a mozgásban
http://www.thera-team.hu/termekek.php?category=tornaszonyeg

Thera-Team - Társ a mozgásban: gyógytornához és erősítéshez szükséges segédeszközök, tornaszőnyegek. Különlegesség: Togu® tornaszőnyeg masszírozó tüskékkel. kiválóan alkalmas relaxációhoz, lazító-és légzésgyakorlatokhoz, a lekerekített tüskék stimulálják az akupresszúrás pontokat.

Thera-Team Társ a mozgásban
Kézi rongyszőnyeg
http://www.kezi-rongyszonyeg.hu/

Kézzel készített kézműves termékek sokféle anyagból készülnek. Választani lehet 80 szín és hat fix méretből. Nincs olyan, amilyet szeretnél? Mondd el nekünk és mi elkészítjük kívánságod szerint bármilyen anyagból, színből és méretben, 2m szélességig, és végtelen hosszúságút!

Kézi rongyszőnyeg
Arctex webáruház
http://www.szonyegwebaruhaz.hu/

Arctex webáruház - Leguan a szőnyegspecialista. Otthona kényelmét keresi? Nézzen be hozzánk! Webáruházunk termékei: szőnyegek, padlószőnyeg, burkolatok, lakástextil termékek.

Arctex webáruház
Sue Brandon Tatami
http://www.tatami.hu/

A Sue Brandon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Sportszer Részlegének fő profilja az egészséges sportolást elősegítő eszközök gyártása és értékesítése. A - ma már méltán mondhatjuk - világhírű Sue Brandon® TATAMI gyártójaként és forgalmazójaként, cégünk sok tízezer fiatal és persze idősebb sportoló egészségének megőrzéséhez járul hozzá.

Sue Brandon Tatami
Ezermester: Szőnyegtisztítási ötlettár
http://ezermester.hu/cikk-684/Szonyegtisztitasi_otlettar

Az itt felsorolt házi praktikákhoz szükséges alapanyagok többnyire minden háztartásban megtalálhatók, vagy könnyen beszerezhetők. Az esetek nagy részében hatásosak, ám ne feledjük, hogy szőnyeg és szőnyeg közt is van különbség: mind anyagában, a szövés technikájában, vastagságában, vagy a festésének minőségében. Első aranyszabály: ha szennyeződés kerül a szőnyegre, elsőként ne dörzsöljük, hanem itassuk fel, majd öntsünk rá vizet, és újra nyomjunk rá nedvszívó textíliát. Ha a folt továbbra is megmarad, még akkor is van esély az eltüntetésére, de ez az elsősegélynyújtás mindenképp javít a helyzeten.

Ezermester: Szőnyegtisztítási ötlettár
Szőnyegország
http://www.szonyegorszag.hu/hu/nagyker.php

A "Szőnyegország" márkanevű üzletek üzemeltetése mellett a P-FLOOR KFT évek óta nagykereskedelmi tevékenységet is folytat. Kezdetben csak a saját boltjaink részére importáltunk, később a felmerült piaci igények hatására a viszonteladói hálózat kiépítését is megkezdtük. Keszthelyen található 1000 m2 logisztikai központunk és irodáink is. A minta utáni és tekercses értékesítés is innen történik a viszonteladók részére.

Szőnyegország
femina.hu - Az 5 legjobb szőnyegtisztító
http://www.femina.hu/otthon/legjobb_szonyegtisztitok

A szőnyeget nehéz tisztítani, nem lehet csak bedobni a mosógépbe. Íme néhány csodaszer, melyekkel még a legmakacsabb foltokat is eltávolíthatod. Nem csak kutyatartóknak!

femina.hu - Az 5 legjobb szőnyegtisztító
Szőnyegvilág - Természetes alapanyagú szőnyegek
http://www.szonyegvilag.hu/gyapju-uni.html

Cégünk internetes szőnyeg kiskereskedelemmel foglalkozik. Célunk, hogy minél többen megismerjék a természetes anyagú szőnyegek előnyeit. Honlapunkon minőségi képek, leírások alapján tájékozódhat szőnyegeinkről. Kínálatunkban megtalálható pamut, gyapjú, tengerifű, bambusz, szizál szőnyeg. Mintás és egyszínű szőnyeg közül választhat. Egyedi megtervezés alapján is elkészítjük megálmodott szőnyegét!

Szőnyegvilág - Természetes alapanyagú szőnyegek
Szőnyegtisztítás bio módszerekkel
http://www.otletmozaik.hu/cikk.html?article_id=941

A szőnyeg is olyan, mint a legtöbb árucikk. Vannak divatosak, márkásabbak, no meg egyszerűbbek és olcsóbbak is. Azonban legyen az bármilyen, perzsa vagy esetleg kínai piacról származó, egy kis odafigyeléssel, tisztántartással ugyanúgy otthonunk dísze lehet. Nézzük milyen ötletekkel, módszerekkel tarthatjuk újszerű ragyogásában szőnyegünket.

Szőnyegtisztítás bio módszerekkel
Szőnyegtisztítás Pécs
http://www.szonyeg-karpittisztitas.hu

Szőnyegtisztítás szolgáltatásunkkal maximálisan elégedett lesz, hiszen legyen szó gépi vagy kézi csomózású, gyapjú vagy műszálas szőnyegről tisztává és illatossá varázsoljuk. Igénybe veheti hozzuk - visszük szolgáltatásunkat vagy otthonában illetve irodájában tisztítjuk ki szőnyegét, kárpitozott bútorait kompakt szőnyegtisztító automata berendezésünkkel. További részletekről érdeklődjön weboldalunkon.

Szőnyegtisztítás Pécs
Tisztítás, szegés, rojtozás
http://www.szonyegtisztitok.hu/

Szőnyegtisztítás házhoz szállítással, Budapest területén díjtalan szállítással. Szegés, rojtozás, javítás. Por és atkamentesítés, mélymosás, vegytisztítás. Szőnyegtisztítás általában 2-3 munkanap. Vállalunk gépi gyártású szőnyegek mélymosását, faliszőnyegek, rongyszőnyegek egyedi mosását, valamint kézi csomózású szőnyegek, kézi szőttes szőnyegek és keleti szőnyegek egyedi mosását, vagy kézi tisztítását, valamint antik szőnyegek kézi tisztítását! Helyszíni padlószőnyeg és kárpitos bútorok tisztítása.

Tisztítás, szegés, rojtozás
Hilal Kft.
http://www.hilal.hu/

Hilal Kft. - Lakástextil kis-és nagykereskedés. Modern és hagyományos keleti mintával készült szőnyegeket, futókat kínálunk selyem, akril és polipropilén alapanyagból.

Hilal Kft.
Szőnyegtisztítás fórum
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=226608&step=0&bw=1

Nők Lapja Cafe - Szőnyegtisztítás fórum: Tanácsok, tapasztalatok megosztása.

Szőnyegtisztítás fórum
Bétex
http://www.betex.hu/

Bétex Kereskedelmi és Szolgáltató ZRt. Lakástextil kiskereskedelem és nagykereskedelem - viszonteladók, közületek kiszolgálása. Lakberendezési tanácsadás, kivitelezés - családi házak, lakások, szállodák, irodaházak, intézmények.

Bétex
Metaker-Plus Kft. - Medgyesegyháza
http://www.metaker.hu/

A Metaker-Plus Kft. több, mint 18 éve áll viszonteladói és Békés megye lakosságának szolgálatában. Megtalálhatóak vagyunk Békés megye csücskében: Medgyesegyházán, a Kossuth tér 15. szám alatt. Az import árukínálatunkat közvetlen gyártóktól szerezzük be, azaz Belgiumból, Hollandiából, Németországból, Szerbiából és Szlovákiából, de saját gyártásban is készítünk és lábtörlőket, fürdőszoba szetteket, egyéb szőnyegeket.

Metaker-Plus Kft. - Medgyesegyháza
Pro Clean - Szőnyegjavítás
http://www.szonyegtisztitofutar.hu/hu/szonyegjavitas

Ne dobja el szőnyegét, ha szegélye kopott, vagy esetleg kutyája egy kicsit megrágta! Van megoldás szőnyege felújítására! Gépi szegés, rojtozás - Kézi szőnyegjavítás.

Pro Clean - Szőnyegjavítás
Hirdetések
Oldal leírása
szonyeg.wyw.hu: Szőnyeg katalógus. Szőnyegekkel, szőnyeg webáruházakkal, kereskedésekkel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Ipari és reklámszőnyegek, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg lerakás.
Gyűjteményünkben 162 válogatott szőnyeg témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 162 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 8130